Wednesday, September 5, 2012

Perhimpunan Bulanan & Majlis Sambutan Aidilfitri Kementerian

semalam ada perhimpunan bulanan..
dan sekali dengan Majlis Sambutan Aidilfitri Kementerian..
start kul 8.30pg..
kite ingat majlis start tgh hari..
nasib baik x sarapan dulu..kih3
erm.. x tahu nak cite apa..
so layankan je lah gmbr ye..
my pren aznah ngan kite

kite duk meja belakang sekali

centre piece deco. giler simple

abg2 yg x sabar nak makan kambing panggang

masa ni semua berdiri sbb menteri baru sampai

menteri tgh bagi ceramah agama. eh! bukan. ucapan. hahaha

motif gmbr? tah. kunun2 kreatip le kot.. puiiii

stall2 yg ada

abis jer menteri bg ucapan.
dipersilakan semua hadirin makan..
memula kite makan..
kuih2 ngan buah2 jer..
sbb meja kite dekat stall tu..
stall lain penuh org..
malas lak nak sesak2..
x pelah.. janji makan..

kuih muih

buah2an

teh tarik. sedap

uiii.. x sabar nak makan.. kih3. cak
bila org dah sibuk makan..
baru kite ambil nasi..
dah makan sikit baru teringat nak mbil makan..hahaha

nasi beryani. lauk ayam ngan kambing panggang

abc.

air oren.

sate. tgk sate ni teringat adik2 comel duk sblh masa kite makan. erm...

abc. dah cair lagi best. memula masa ambil tgk mcm x best jer.. bila dah makan.. uiiiii.. sedap gak..

popia basah dan dim sum. nyum2

oh ada peristiwa menarik berlaku masa open house mot ni..
tapi biarlah ianya menjadi pengalaman kite..
x rase nak cerita kesusahan org lain..
mungkin apa yang berlaku ada buruk baik nya..
(aznah you know what happen)..

pis2 kacang pis

2 comments:

  1. Replies
    1. kan.. kan.. kan.. cam ner kursus.. rindu r awak xde kat sini.. kih3..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...